Publyon SOM is opzoek naar jou!

Werken in de dynamische wereld van strategisch omgevingsmanagement? Al ver voordat iedereen kennis kan nemen van een groot project in de energietransitie of een project met impact in de leefomgeving van mensen een plan maken hoe de omgeving betrokken kan worden? Duidelijk je mening geven over de manier waarop je kunt zorgen dat projecten met draagvlak verder worden gebracht? Niet terugdeinzen voor een kritisch gesprek over verschillende belangen? Dan ben je bij Publyon SOM aan het goede adres!

Wij zijn een snelgroeiend adviesbureau dat werkt aan veel verschillende projecten die impact hebben op de fysieke leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan het grootste groene waterstofproject van noordwest Europa, NortH2. Publyon SOM is onderdeel van het Publyon Netwerk met kantoren over de hele wereld. Dit netwerk bestaat uit meerdere adviesbureaus die gericht zijn op de politiek en maatschappij. Hierdoor is er een team van ruim vijftig enthousiaste collega’s die regelmatig leuke activiteiten organiseren.

Ben jij die beginnende young professional op het gebied van strategisch omgevingsmanagement en wil je de kennis die je hebt opgedaan in je studie of eerste baan delen met grote organisaties, bedrijven, of overheden die bezig zijn met de belangrijke transities op het gebied van energie, de leefomgeving of het uitleggen van nieuw beleid? Of werk je al langer in de wereld van omgevingsmanagement en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging en wil je een snelgroeiend bedrijf helpen met jouw kennis en ervaring? Stuur ons dan je cv met een korte motivatiebrief. Gesprek verzekerd en dat doen we natuurlijk onder het genot van een goede lunch.

Dus beschik jij over een afgeronde HBO / WO-opleiding, organisatorisch vermogen, een sterke politieke en maatschappelijke antenne en heb je affiniteit met stakeholder management? Pak dan je laptop en schrijf ons (som@publyon.com). Liever bellen? Neem dan contact op met René de Heer +31 6 21 64 47 25.