Junior omgevingsmanager

Wil je bijdragen aan het vergroten van draagvlak voor de energietransitie? Kom dan werken als junior omgevingsmanager bij Publyon SOM!

Dit doe je als junior omgevingsmanager bij Publyon SOM…

Als junior omgevingsmanager vergroot jij samen met je collega’s draagvlak voor verschillende projecten in de energietransitie. Bijvoorbeeld op het gebied van waterstof, aardwarmte en biogas. Aan het begin van een project ondersteun jij onze senior omgevingsmanager bij het opstellen van een strategie: hoe gaan we alle belanghebbenden betrekken om het draagvlak te vergroten? Als de strategie staat, kan de uitvoering beginnen. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Je houdt ontwikkelingen rondom een project in de gaten en zorgt ervoor dat de externe communicatie soepel verloopt. Daarnaast:

  • Monitor je de ontwikkelingen van een project.
  • Maak je stakeholderanalyses.
  • Breng je kansen en risico’s in kaart.
  • Zet je participatietrajecten op.

Zo ziet je dag eruit…

We beginnen de dag met het doornemen van het nieuws. Zijn er relevante ontwikkelingen bij de projecten waarvoor we werken? Daarna heb je overleg met de gemeente om een bewonersbijeenkomst voor te bereiden. Vervolgens ga je aan de slag met het opstellen van een omgevingsanalyse voor een ander project. Hierbij houd je rekening met de verschillende stakeholders en hun belangen. In de middag heb je een overleg met het projectteam om de voortgang van een lopend project te bespreken. Je dag eindigt met een bezoek aan de gemeenteraad om hen te informeren over een project.

Dit ben jij…

Jij bent net of binnenkort afgestudeerd. Welke opleiding? Dat kan van alles zijn: politicologie, bestuurskunde, rechten, communicatie, sustainable business and innovation, sustainability management of environmental sciences. Het maakt niet uit of je een wo- of hbo-diploma op zak hebt. We vinden het belangrijker dat je een goede maatschappelijke en/of politieke antenne hebt. Je bent ondernemend, houdt van aanpakken en hebt bij voorkeur wat met de energietransitie.

Dit zijn wij…

Wij zijn een snelgroeiend adviesbureau met een missie: het vergroten van draagvlak voor projecten en beleid. Het niet zomaar projecten, maar projecten die het verschil gaan maken. Zoals in de energietransitie. We werken bijvoorbeeld aan het groene waterstofproject NortH2.

Als onderdeel van het Publyon Netwerk hebben we kantoren over de hele wereld die gericht zijn op de politiek en maatschappij. Ons team in Utrecht bestaat uit ambitieuze, veelal jonge mensen met verschillende achtergronden in bijvoorbeeld recht, communicatie of politiek. We geloven in de kracht van samenwerking en zorgen voor een fijne werksfeer. Zo organiseren we regelmatig leuke uitjes met het team.

 

 

Jouw ontwikkeling bij Publyon SOM…

Publyon SOM groeit snel. Dat brengt kansen voor jouw ontwikkeling met zich mee. Jarenlang analyses in Excel doen zit er bij ons niet in. Je wordt als snel verantwoordelijk voor je eigen projecten en zit vanaf dag één bij klanten aan tafel. Je werkt in teams met onze collega’s waardoor je het vak in een rap tempo van hen kunt leren. En er is veel ruimte voor eigen initiatief. Heb jij een bepaalde expertise of interesse? Wij zorgen voor projecten die bij je passen. In overleg is er van alles bij ons mogelijk. Wil je bijvoorbeeld iets flexibeler je uren indelen? Geen probleem, een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Daarnaast bieden we je:

  • na een jaar uitzicht op een vast contract
  • een marktconform salaris en bonusregeling
  • de mogelijkheid om parttime te werken
  • de optie om remote te werken, ook tijdens de zomervakantie
  • een NS-business card, telefoonvergoeding en laptop
  • leuke collega’s!

Enthousiast?
Stuur je cv en motivatiebrief naar som@publyon.com. Wil je eerst met iemand praten over hoe werken bij ons écht is? Neem dan contact op met Alex (+ 316 508 241 81).

Alex Panhuizen

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.