Publyon SOM (Utrecht)

Publyon SOM is gespecialiseerd in strategisch omgevingsmanagement. Wij adviseren bedrijven, overheden en organisaties over het vergroten van politiek en maatschappelijk draagvlak voor beleid en projecten die van invloed zijn op de leefomgeving van mensen.

Onze gedreven adviseurs hebben uiteenlopende achtergronden en expertises: politiek, stakeholdermanagement, communicatie en juridische kennis. Benieuwd wat dit voor jouw project kan betekenen? Neem dan contact op.

Nicolaas Beetsstraat 216-222, 3511 HG Utrecht Nederland T +31 (0)30 227 16 49 som@publyon.com
Publyon SOM (Utrecht)
Publyon NL (Den Haag)

Publyon NL (Den Haag)

Onze adviseurs in Den Haag hebben meer dan 20 jaar ervaring in public affairs en corporate communicatie. We hebben uitgebreide expertise op gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van public affairs en corporate communicatie strategieën en beschikken over een breed bestuurlijk en politiek netwerk op Europees, nationaal, regionaal en lokaal niveau.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie in Nederland kunnen betekenen? Kom gerust langs op ons kantoor voor een gesprek of neem contact op met een van onze adviseurs.

Publyon | Beyond public affairs

Parkstraat 20, 2514 JK Den Haag Nederland T +31 (0)70 392 02 12 thehague@publyon.com

Publyon EU (Brussel)

Het EU kantoor van Publyon is gelegen in het hart van de Europese wijk in Brussel. Onze consultants staan klaar om u te verwelkomen in ons moderne en ruime kantoor naast het Europees Parlement.

www.publyon.com

Handelsstraat 31, 1000 Brussels Belgium T +32 499 65 13 13 eu@publyon.com
Publyon EU (Brussel)
Publyon DK (Kopenhagen)

Publyon DK (Kopenhagen)

Publyon Kopenhagen is een gerenommeerd adviesbureau dat u inzicht kan bieden in hoe het overheidsbeleid op het gebied van belastingen, duurzaamheid en digitalisering verandert en hoe uw organisatie het beste op deze veranderingen kan inspelen.

Publyon Kopenhagen kan uw organisatie ondersteunen met praktische beleidseffectscans, effectieve public affairs-strategieën, onafhankelijk onderzoek, beleidsmonitoring en stakeholdermanagement. Wij werken nauw samen met onze kantoren in Den Haag, Brussel en New York om een uniek internationaal perspectief te bieden op beleidskwesties op het gebied van belastingen, duurzaamheid en digitalisering.

www.publyon.com

Ny Carlsberg Vej 80, 1799 Copenhagen Denmark T +45 815 065 60 copenhagen@publyon.com

Publyon NY (New York)

Ons kantoor in New York is in 2019 opgericht om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van onze klanten naar inzicht in en invloed op het beleid van de Verenigde Naties. Dit beleid is gebaseerd op de Sustainable Development Goals, zoals internet governance, richtlijnen voor bedrijven en mensenrechten en internationale klimaatovereenkomsten. Onze adviseurs helpen bedrijven, stichtingen en lokale overheden bij het volgen van beleidsonderhandelingen, het opbouwen van zichtbaarheid op multilaterale platforms en het leveren van input bij raadplegingen. Daarbij streven we ernaar dat alle stemmen worden gehoord - van die van het mkb en lokale ngo's tot die van multinationals.

www.publyon.com

228 East 45th Street Room 9E New York United States T +1 (0)64 669 189 35 newyork@publyon.com
Publyon NY (New York)
Bureau voor omgevingsmanagement

Bureau voor Omgevingsmanagement

Net als Publyon SOM is Bureau voor Omgevingsmanagement specialist in omgevingsmanagement en -communicatie en participatie. Zij helpen overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties bij het versterken van hun relatie met de omgeving. Wij bundelen regelmatig onze krachten om jou optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen. En we wisselen kennis uit, vanuit een gezamenlijke missie om maatschappelijk vertrouwen te vergroten.