Senior omgevingsmanager

Ben jij een ervaren en ondernemende strategisch omgevingsmanager? Wil jij leidinggeven aan een team enthousiaste omgevingsmanagers? En gaat jouw hart sneller kloppen van complexe projecten in de energietransitie? Kom dan werken als senior omgevingsmanager bij Publyon SOM!

Dit doe je als senior omgevingsmanager bij Publyon SOM…

Als senior omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement van verschillende projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van waterstof, aardwarmte en biogas. Aan het begin stel je samen met de klant een strategie op: hoe gaan we alle belanghebbenden betrekken om het draagvlak te vergroten? Je adviseert organisaties op bestuursniveau over hoe zij het omgevingsmanagement het beste kunnen inrichten. Vervolgens stuur je de uitvoering aan. Je collega’s klimmen bijvoorbeeld regelmatig in de pen om een nieuwsbrief te schrijven.

Ook draag je bij aan de groei van ons bureau. Sinds de oprichting eind 2020 zijn wij inmiddels met zes enthousiaste collega’s. Deze groei zetten we door. Je gaat daarom de hort op voor het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers, draagt bij aan het opleiden van onze collega’s en denkt mee over doorontwikkeling van onze werkwijze.

Zo ziet je dag eruit…

We beginnen de dag met een overleg met de klant over de voortgang van een project. Daarna heb je een coachingsgesprek om een collega op weg te helpen. Vervolgens heb je een afspraak met de wethouder om te overleggen over hoe je samen gaat werken aan een project. In de middag heb je een strategiesessie waarbij jij de strategische lijnen uitzet voor een nieuw project. Aan het eind van de dag werk je aan een pitch voor een potentiële nieuwe klant.

Dit ben jij…

Jij bent een ondernemende en ervaren adviseur. Idealiter werk je meer dan vijf jaar als omgevingsmanager. Of in een ander relevante rol. Denk aan (politiek) bestuurder, public affairs adviseur, programmamanager, opgavemanager of senior communicatieadviseur. Het gaat er vooral om dat jij complexe politieke en maatschappelijke processen goed kunt begeleiden. Ook vind je het leuk om jouw kennis en ervaring over te dragen en houd je ervan om samen aan iets te bouwen.

Dit zijn wij…

Wij zijn een snelgroeiend adviesbureau met een missie: het vergroten van draagvlak voor projecten en beleid. Het niet zomaar projecten, maar projecten die het verschil gaan maken. Zoals in de energietransitie. We werken bijvoorbeeld aan het groene waterstofproject NortH2.

Als onderdeel van het Publyon Netwerk hebben we kantoren over de hele wereld die gericht zijn op de politiek en maatschappij. Ons team in Utrecht bestaat uit ambitieuze, veelal jonge mensen met verschillende achtergronden in bijvoorbeeld recht, communicatie of politiek. We geloven in de kracht van samenwerking en zorgen voor een fijne werksfeer. Zo organiseren we regelmatig leuke uitjes met het team.

 

 

Jouw ontwikkeling bij Publyon SOM

Doordat wij snel groeien, kan jij je volop ontwikkelen. Het bouwen aan een start-up brengt namelijk een uitdagende werkomgeving met zich mee. Je hebt een belangrijke rol in het aansturen en opleiden van een gedreven team. En er is veel ruimte voor eigen initiatief. Zie jij bijvoorbeeld kansen in een nieuwe markt of propositie? We gaan ermee aan de slag! In overleg is er van alles bij ons mogelijk. Wil je bijvoorbeeld iets flexibeler je uren indelen? Geen probleem, een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Daarnaast bieden we je:

  • na een jaar uitzicht op een vast contract.
  • een marktconform salaris en bonusregeling.
  • de mogelijkheid om parttime te werken.
  • de optie om remote te werken, ook tijdens de zomervakantie.
  • een NS-business card, telefoonvergoeding en laptop.
  • leuke collega’s!

Enthousiast?
Stuur je cv en motivatiebrief naar som@publyon.com. Wil je eerst met iemand praten over hoe werken bij ons écht is? Neem dan contact op met Isabelle (+316 281 333 56).