Isa: van European Studies naar Strategisch Omgevingsmanagement bij Publyon SOM

Eind augustus is Isa van Straten gestart als junior omgevingsmanager bij Publyon SOM. Met deze nieuwe functie betreedt ze de wereld van strategisch omgevingsmanagement, waarbij ze kan putten uit haar achtergrond in European Studies en haar eerdere stage-ervaring bij Publyon NL.

Voordat Isa bij Publyon SOM is gestart is ze altijd de uitdaging aangegaan om gevarieerde ervaring op te doen. Dit heeft ze gedaan als onder andere nachtportier in een hotel, ski-vertaler en boodschappenchauffeur. Afgelopen jaar heeft ze bij Publyon NL succesvol een public affairs stage afgerond en voor haar opleiding onderzoek gedaan naar de publieke opinie op kweekvlees.

Tijdens haar studie heeft ze bij de Maestrichtse Studenten Hockey Club twee jaar de rol als voorzitter vervuld. Hierbij heeft ze zich gericht op het verbinden van externe partijen en het mogelijk maken van gespreksvoering. Door deze ervaring heeft ze een ambitie gekregen voor conflictresolutie die ze bij Publyon SOM hoopt te ontwikkelen.

Als junior omgevingsmanager hoopt ze haar nieuwsgierigheid en ambities om te zetten naar maatschappelijke impact. Ze wil bij Publyon SOM alles leren over omgevingsmanagement en hiermee iets kunnen betekenen voor de samenleving. Ze vindt de energietransitie een enorm mooie kans om dit bij mee te maken en het gesprek over aan te gaan.

In de weekenden staat Isa op het hockeyveld en kletst ze bij met vrienden en familie. Hiernaast is ze vaak te vinden op haar dakterras met een boek en probeert ze al haar planten in leven te houden.